side-area-logo

Wallén Water World ungdomsläger

Prova på olika vattensporter för ungdomar

Wallén Water World har under många år hållits med ambitionen att ge ungdomar en möjlighet att under ett flertal dagar uppleva havet och diverse vattensporter på ett lärande, säkert, men framförallt roligt sätt. Som fokus under veckan har vi vindsurfing och SUP (Stand Up Paddleboard) men vi kommer även att använda annan utrustning. Upplägget går ut på att vi ska ha så roligt som möjligt tillsammans, och dagarna kommer därav formas efter gruppens och individens förutsättningar.

Vi kommer att utgå ifrån vårt surfcenter (i askimsviken) under dagarna. I surfcentret finns omklädningsrum, duschar, kök och bastu. Våtdräkter, våtskor samt flytväst ingår till alla deltagare. Dagarna är mellan 10-15 och vi kommer att ha paus vid lunch då alla ombedes äta medhavd matsäck.

Kontakta oss gärna om ni har några frågor eller om ni endast kan delta utvalda dagar av lägret. Isåfall ordnar vi ett erbjudande just för er. Hoppas vi ses på vattnet!

PRIS

Wallén Water World ungdomsläger
kr2000 / person
  • Period: Se bokningskalender
  • Tid: Mån-Tors kl 10.00-15.00.
Bokningskalender
 Hans Wallén, VD Surf.se, Ett event som alla minns
Vårt mål är att ge er en välarrangerad, prisvärd och oförglömlig upplevelse där alla kan delta. Som professionell tävlingsseglare har jag levt med sponsorer på olika events under hela mitt liv. Med min erfarenhet har jag som ambition att ge ert företag en skräddarsydd lösning utifrån era förutsättningar.
Hans Wallén, VD Surf.se, Ett event som alla minns