OM OSS

SURFCENTRET i ASKIMSVIKEN är öppet från 2 maj till 13 september.

I Askimsviken har vi helt perfekta förhållanden för att på ett säkert och roligt sätt lära sig windsurfa, kitesurfa och SUP:a.

Windsurfingkurser har vi på tisdagskvällar 2,5 tim (kl 17-19.30) och på helgerna. På helgen kan du välja om du vill gå en dag 3 tim eller två dagar 3 tim x 2 (kl 10-13). Boka din plats här.

SUP-turer med ledare kan du boka på lördagar och söndagar. Paddelturen är ca 2 tim. Boka din plats här.

Vill du boka en kitekurs? Maila oss på surfcenter.se@gmail.com. Våra instruktörer lär dig enligt IKOs riktlinjer och vi har flera olika nivåer att välja på. Läs mer om kitekurser.

Om du vill komma ut på vattnet på egen hand, kan du hyra windsurfingutrustning och SUP. Öppettider för uthyrning hittar du HÄR.

Om du vill boka ett företagsevent, möhippa/svensexa eller idrottsdag – maila oss på surfcenter.se@gmail.com.

När du går kurs eller har ett event hos oss ingår all utrustning inklusive våtdräkt m.m.
När du hyr SUP och windsurfingutrustning kan du komplettera med att hyra våtskor/våtdräkt.

Mer information om extra öppet / tillfälligt stängt och ”happenings” hittar du under vår Facebook sida Surf.se.

Vår personal är erfarna instruktörer, redo att hjälpa dig nå dina mål och ha kul på samma gång!

Vår butik i Billdal (hitta hit):

SURF.SE – ”Wallén Water World” – är en av Sveriges mest välsorterade och kompletta vattensportbutik belägen i Billdal, Kungsporten endast 10 min söder Askimsbadet Surfcenter på väg 150 mot Särö.

Vi erbjuder en unik mix där vi samlat allt inom vattensport under samma tak. Välj mellan windsurfing och kitesurfing, SURF, SUP (Stand Up Paddleboard), wakeboards, vattenskidor, seglar/jolle-kläder, beachmode, badshorts, märkeskläder, våtdräkter, simdräkter, våtskor, kajaker och jollar av toppkvalitet till privatpersoner, företag och återförsäljare i Sverige.

PERSONAL SURFCENTER

Måns Wallén
Senior Instruktör
Måns har flera års erfarenhet som instruktör och har gått på Åres skidgymnasium. Måns har windsurfat sedan barnsben och nya passionen är windfoiling.
Ian Persson
Senior Instruktör
Ian har flera års erfarenhet som instruktör hos oss och har även arbetat på surfcenter utomlands. Ian började windsurfa i unga år och har även han upptäckt windfoiling.
Oscar Kardborn
Oscar har seglat och är van på havet. Han är ny på surfcentret från säsongen 2020.
Leo Enocksson
Instruktör
Leo har varit instruktör på surfcentret i flera år och håller i många SUP-turer och företagsevent. Leo har surfat med sin familj sedan unga år. En favorit på Wallén Water World.
Måns Schoultz
Instruktör
Måns är ny instruktör på Surfcentret och han tycker att freestyle är kul! Han har tidigare hållit i windsurfingkurser för Göteborgs Vindsurfingklubb i Fiskebäck.
Jacob Nordqvist
Jacob bor och spelar hockey i USA, men på somrarna är han hos oss på Surfcentret. Jacob leder många SUP-turer under säsongen. En favorit på Wallén Water World.
 Hans Wallén, VD Surf.se, Ett event som alla minns
Vårt mål är att ge er en välarrangerad, prisvärd och oförglömlig upplevelse där alla kan delta. Som professionell tävlingsseglare har jag levt med sponsorer på olika events under hela mitt liv. Med min erfarenhet har jag som ambition att ge ert företag en skräddarsydd lösning utifrån era förutsättningar.
Hans Wallén, VD Surf.se, Ett event som alla minns

DATASKYDD

Ny dataskyddslagstiftning (GDPR)
Det är viktigt för SURF.SE att du känner dig trygg med att anförtro dina personuppgifter till oss.

Vi behandlar och sparar dina personuppgifter av olika anledningar, t ex:

– när du bokar en kurs eller ett event på vårt surfcenter
– för att kunna ta emot, administrera och leverera dina beställningar/bokningar
– för att kunna kontakta dig gällande din beställning eller bokning
– för att informera dig om erbjudanden, produkter och event. Om du inte vill ha e-postutskick från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken längst ner i mailet, ”Avregistrera mig”.
– för att följa svensk rätt, t ex skatte- och bokföringslagstiftning
– när du skickar ett e-postmeddelande till oss

När du lägger en beställning till oss behandlar och sparar vi den här informationen:
– ditt namn och adress
– din e-postadress
– ditt mobilnummer
– vilka varor/kurser du har beställt/bokat

Tredje part – Vi tar hand om dina personuppgifter
Vi är rädda om dina personuppgifter och säljer aldrig någonsin namn eller adresser av något slag till en tredje part. Däremot så arbetar vi med underleverantörer (tredje part) som t ex leverantörer av affärssystem, webshop, marknadsföringsverktyg, betalningslösningar och IT-lösningar. Alla våra leverantörer är seriösa och noga utvalda.

Vi sparar dina personuppgifter så länge som vi har en kundrelation och så länge som lagstiftning (t ex bokföringsregler) kräver.

Dina rättigheter till tillgång, rättelse och radering

  • Rätt att få tillgång till din data Du kan begära en kopia av de uppgifter du skulle vilja veta och verifiera den information vi har om dig.
  • Rätt till rättelse Du har rätt att korrigera felaktig eller icke-komplett information om dig själv.
  • Rätt att bli raderad Du har rätt att begära radering av dina personuppgifter för de fall att datan inte längre är nödvändig för det syfte den blev insamlad för. Det kan dock finnas legala skyldigheter för Amhoj International AB, som hindrar oss från att omedelbart radera delar av din data. Dessa skyldigheter kommer från bokförings- och skattelagstiftning och konsumenträttslagstiftning.
  • Om du inte tycker att vi tar hand dina personuppgifter på rätt sätt har du möjlighet att lämna in klagomål till Datainspektionen. http://www.datainspektionen.se