OM OSS

SURFCENTRET ASKIMSVIKEN är öppet från 26:e maj till 9:e september.

Vi erbjuder hyra, kurser, event av windsurf, SUP Stand Up Paddle, Yoga och skimboard.

Kurser har vi flera gånger varje vecka. Se bokningsschema under rubriken ”Kurser”. Vill du anordna ett eget event mejlar du oss för priser mm.

All utrustning ingår vid kurser, event och uthyrning (ej hängsele)

Vår personal är erfarna, certifierade instruktörer, redo att hjälpa dig nå dina mål och ha kul på samma gång!

Vår butik i Billdal (hitta hit):

SURF.SE – ”Wallén Water World” – är en av Sveriges mest välsorterade och kompletta vattensportbutik belägen i Billdal, Kungsporten endast 5  min söder Askimsbadet Surfcenter på väg 150 mot Särö.

Vi erbjuder en unik mix där vi samlat allt inom vattensport under samma tak. Välj mellan windsurfing och kitesurfing, SURF, SUP (Stand Up Paddleboard), wakeboards, vattenskidor, seglar/jolle-kläder, beachmode, badshorts, märkeskläder, våtdräkter, simdräkter, våtskor, kajaker och jollar av toppkvalitet till privatpersoner, företag och återförsäljare i Sverige.

PERSONAL SURFCENTER ASKIMSBADET

Måns Wallén
Bokningsansvarig / Instruktör
Kontakta Måns om du har frågor om kurser, bokningsschemat eller företagsevent. Måns har flera års erfarenhet som instruktör och har utbildat sig som instruktör på Åres skidgymnasium där han var en av få utvalda till att ingå i RIG-teamet som elitsatsande ungdom.
Marcus Wallén
Instruktör
Marcus har flera års erfarenhet som instruktör hos oss och har under vintern tillbringat 4 månader i Costa Rica för att surfa.
Felix Enocksson
Instruktör
Felix är utbildad instruktör från Peder Skrivares Gymnasium där han som elitsatsande ungdom gick NIU-programmet med vindsurfing på schemat. Han har tävlat i speedsurfing och slalom under flera år och har 3 SM som junior i speedsurfing.
 Hans Wallén, VD Surf.se, Ett event som alla minns
Vårt mål är att ge er en välarrangerad, prisvärd och oförglömlig upplevelse där alla kan delta. Som professionell tävlingsseglare har jag levt med sponsorer på olika events under hela mitt liv. Med min erfarenhet har jag som ambition att ge ert företag en skräddarsydd lösning utifrån era förutsättningar.
Hans Wallén, VD Surf.se, Ett event som alla minns

DATASKYDD

Ny dataskyddslagstiftning (GDPR)
Det är viktigt för SURF.SE att du känner dig trygg med att anförtro dina personuppgifter till oss.

Vi behandlar och sparar dina personuppgifter av olika anledningar, t ex:

– när du bokar en kurs eller ett event på vårt surfcenter
– för att kunna ta emot, administrera och leverera dina beställningar/bokningar
– för att kunna kontakta dig gällande din beställning eller bokning
– för att informera dig om erbjudanden, produkter och event. Om du inte vill ha e-postutskick från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken längst ner i mailet, ”Avregistrera mig”.
– för att följa svensk rätt, t ex skatte- och bokföringslagstiftning
– när du skickar ett e-postmeddelande till oss

När du lägger en beställning till oss behandlar och sparar vi den här informationen:
– ditt namn och adress
– din e-postadress
– ditt mobilnummer
– vilka varor/kurser du har beställt/bokat

Tredje part – Vi tar hand om dina personuppgifter
Vi är rädda om dina personuppgifter och säljer aldrig någonsin namn eller adresser av något slag till en tredje part. Däremot så arbetar vi med underleverantörer (tredje part) som t ex leverantörer av affärssystem, webshop, marknadsföringsverktyg, betalningslösningar och IT-lösningar. Alla våra leverantörer är seriösa och noga utvalda.

Vi sparar dina personuppgifter så länge som vi har en kundrelation och så länge som lagstiftning (t ex bokföringsregler) kräver.