SUP Paddeltur

Träning för hela kroppen

SUP Paddeltur med ledare

Våra kurser är främst riktade till dig som vill prova på SUP för första gången, har testat någon gång innan eller helt enkelt vill paddla i sällskap med andra. Vi går igenom lite teori om utrustning, paddelteknik och väderförhållanden och sen paddlar vi ut i Askimsviken. Paddelturen är 2 timmar, varav ca 1,45 tim på vattnet. Start kl 10.30, kom gärna 10-15 minuter före start. All utrustning inkl våtdräkt ingår i priset och deltagande sker på eget ansvar.

SUP Yoga

Vi erbjuder SUP Yoga för den som vill testa en ny rolig och spännande träningsform i samarbete med Anna Carin på Yoga:co. Passet genomförs på förankrade SUP-brädor ute i Askimsviken. Maila direkt till Anna Carin för information och bokning: annacarinolsson@me.com

Köpa utrustning

Om du funderar på att köpa en egen SUP så får du gärna testa på Surfcentret först och sedan hjälper vi dig att hitta rätt utrustning som passar dig. Det finns olika modeller, uppblåsbara eller hårda, olika storlekar. Besök vår butik Surf.se och prata med personalen om du vill testa innan köp.

Vad är SUP?

SUP eller Stand Up Paddle Board som det är en förkortning för är den absolut snabbast växande trenden inom vattensport och det är inte så konstigt.

Du paddlar stående på en stor bräda med en paddel. Du kan också stå på knä och paddla. En SUP kan användas på allt från plattvatten till forsar. Fantastisk rekreation en stilla morgon på plattvatten med bara måsarna som sällskap eller som ett tufft träningsredskap med Core-träning och du får träningsvärk i muskler du inte visste att du hade. Vissa tycker att SUP-paddling påminner om längdskidåkning och många testar vågsurf för första gången med en SUP – paddla ut och surfa in.

PRIS

SUP Paddeltur
kr400
Paddeltur med ledare
  • Längd: 2 timmar (start kl 10.30)
  • När: Lör, Sön
Boka Paddeltur

Hyr SUP (Stand Up Paddle board)
kr200 / första timman
Drop In. Ej förbokning. Bräda, paddel och leash ingår i avgiften
  • Ytterligare timmar: 100 kr /timme
  • Drop In. Tis-Ons-Tors , Lör -Sön