Boka ett oförglömligt event. Nyhet i år är våra 2 MEGA SUP som är en superkul aktivitet ifall ni är ett helt gäng.

SURF & GRILL – FÖRETAGSEVENT

SURFCENTER ASKIMSBADET

Ta med dina jobbarkompisar på en upplevelsedag i vackra Askimsviken. Här har ni möjlighet att testa på Stand Up Paddleboard och Windsurfing. Ni får en bra introduktion till sporterna som ni kommer att älska. Större delen av eventet/kursen hålls i vattnet av erfarna instruktörer.
All utrustning ingår som bräda, paddel och våtdräkt.
Vi ger en introduktion till sporter där du får chansen att öva upp dina färdigheter. Varför inte utmana dina arbetskompisar på ett race. Efter introduktionen står du taggad på startlinjen redo att utmana runt en bana på havet.
Testa den senaste trenden från Kalifornien, upplev Yoga på vattnet! Få en riktigt bra workout, känn den värmande solen och hitta lugnet inom dig – kom och Yoga med oss.
Surfdagen kan givetvis avslutas med en skön bastu och ett dopp i tunnan samt givetvis en god grillstund med västkustens solnedgång som kuliss.

Långgrunda säkra sandstränder

Centret ligger perfekt placerat mitt på Askimsbadet vilket ger oss fördelen att vi kan hålla event och kurser oavsett från vilket håll det blåser. Stora ändamålsenliga lokaler med omklädningsrum, duschar samt möjlighet att ha egen konferens.

Transport

Det finns mycket goda kommunala förbindelser till Askimsbadet. Stor parkeringsplats för både bilar och cyklar. Banvallen (cykelbanan från Linnéplatsen till Särö) går precis utanför ingången.

Kontakt för bokning

e-post: surfcenter.se@gmail.com
telefon: 031 704 39 00

Comments
Share
admin