Wallén Water World ungdomsläger

Prova på olika vattensporter för ungdomar

Det är nu flera år sen vi drog vi igång ”Wallén Water World” vilket är ett dagsommarläger för ungdomar i Askimsbadet, Göteborg. Här får ungdomar testa på en rad olika vattensporter.

Wallén Water World har under många år hållits med ambitionen att ge ungdomar en möjlighet att under ett flertal dagar uppleva havet och diverse vattensporter på ett lärande, säkert, men framförallt roligt sätt. Som fokus under veckan har vi vindsurfing och även en del SUP (Stand Up Paddleboard), skimboard, träningskite mm.

Upplägget går ut på att vi ska ha så roligt som möjligt tillsammans, och dagarna kommer därav formas efter gruppens och individens förutsättningar.

Vi kommer att utgå ifrån vårt surfcenter (i Askimsviken) under dagarna. I surfcentret finns omklädningsrum, duschar, kök och bastu.

Allt material som brädor, våtdräkter, våtskor samt flytväst ingår till alla deltagare. Har du egen utrustning får du givetvis ta med den.

Kurslängd: 4 dagar mellan 10-15 (Man kan lämna 09.00 och hämta 17.00) och vi kommer att ha paus vid lunch då alla ombedes äta medhavd matsäck.

Kontakta oss gärna om ni har några frågor eller om ni endast kan delta utvalda dagar av lägret. I så fall ordnar vi ett erbjudande just för er.

Vi ser fram emot att superkul läger med er på vattnet!

PRIS

Wallén Water World ungdomsläger
kr2500 / person
  • Period: Se bokningskalender
Bokningssida
 Hans Wallén, VD Surf.se, Ett event som alla minns
Vårt mål är att ge er en välarrangerad, prisvärd och oförglömlig upplevelse där alla kan delta. Som professionell tävlingsseglare har jag levt med sponsorer på olika events under hela mitt liv. Med min erfarenhet har jag som ambition att ge ert företag en skräddarsydd lösning utifrån era förutsättningar.
Hans Wallén, VD Surf.se, Ett event som alla minns