WALLÉN WATER WORLD UNGDOMSLÄGER

Prova på olika vattensporter för ungdomar

Wallén Water World är vårt populära dagläger för barn och ungdomar. Vi har arrangerat lägret i flera år och har många återkommande deltagare. Vårt fokus ligger på windsurfing och SUP, men ungdomarna får även testa träningskites, foil wing och skimboard. Dagarna tillbringar vi mest på vattnet men också i våra lokaler vid stranden.

Upplägget är att vi ska ha så roligt som möjligt tillsammans. Vissa ungdomar vill verkligen lära sig att windsurfa, andra ser det mer som ett vattenkollo – vilket som går lika bra. Våra instruktörer är lyhörda och anpassar sig efter gruppens och individens förutsättningar.

Vi utgår från vårt surfcenter på Askimsbadet under dagarna. I surfcentret finns omklädningsrum, duschar, kök och bastu.

Allt material som brädor, våtdräkter, våtskor samt obligatorisk flytväst ingår till alla deltagare. Har du egen utrustning som t ex våtdräkt eller flytväst så rekommenderar vi att du tar med det.

Lägren är åldersindelade och i 4 dagar. Daglig tid kl 10-15, men det går bra att lämna kl 9.30 och hämta kl 16.

Att ta med: badkläder, handduk, varm tröja, vattenflaska, solskydd och matsäck med lunch och gärna någon snack t ex banan eller proteinbar etc.

Betalning sker till Swish 123 448 11 64 i samband med bokning. Bokningen är slutförd efter betalning. Ange bokat namn som referens.

LÄGERDATUM 2021

Läger 1: Juni 21-24/6. Ålder 10–15 år

Läger 2: Juni 28/6-1/7. Ålder 13–17 år

Läger 3: Augusti 2-5/8. Ålder 13–17 år

Läger 4: Augusti 9-12/8. Ålder 10–15 år

Kontakta oss gärna om ni har några frågor eller om ni endast kan delta utvalda dagar av lägret. surfcenter.se@gmail.com

Vi ser fram emot att ha ett superkul läger med er på vattnet!

PRIS

Wallén Water World ungdomsläger
kr2500 / person
  • Period: Se bokningskalender
Boka plats
 Hans Wallén, VD Surf.se, Ett event som alla minns
Vårt mål är att ge er en välarrangerad, prisvärd och oförglömlig upplevelse där alla kan delta. Som professionell tävlingsseglare har jag levt med sponsorer på olika events under hela mitt liv. Med min erfarenhet har jag som ambition att ge ert företag en skräddarsydd lösning utifrån era förutsättningar.
Hans Wallén, VD Surf.se, Ett event som alla minns