EVENTS

Vi arrangerar oförglömliga svensexor, möhippor, företagsevents, friluftsdagar och ungdomsläger

FÖRETAGSEVENT:
Ta med dina arbetskompisar på en upplevelsedag i vackra Askimsviken. Vi erbjuder roliga och välarrangerade företagsevent där ni väljer om vi skall ordna med mat, föreläsningar och surf där ni alla får prova på windsurfing och/eller SUP med instruktör på vattnet. Lån av våtdräkt, skor, flytväst och utrustning ingår självklart.

MÖHIPPA/SVENSEXA:
Vi hjälper dig att skapa en oförglömlig och rolig möhippa/svensexa där ni alla får prova på windsurfing och/eller SUP med instruktör på vattnet. Lån av våtdräkt, skor, flytväst och utrustning ingår självklart. Dusch, bastu och poolbad finns och vi tänder gärna grillen och fixar hamburgertallrik om ni vill.

IDROTTSDAG:
Varje år arrangerar vi omtyckta idrottsdagar för ett flertal skolor i Göteborg. Kontakta oss så får ni mer information om hur vi kan ordna det för dina elever.

UNGDOMSLÄGER:
Det är nu flera år sen vi drog vi igång populära ”Wallén Water World” vilket är ett dagsommarläger för barn och ungdomar i Askimsbadet, Göteborg.
Här får ungdomar testa på en rad olika vattensporter. Vårt fokus ligger på windsurfing och SUP, men de provar också skimboard, foilwing och träningskites.
Kurslängd: 4-5 dagar kl 10.00-15.00. Man kan lämna ungdomarna från 09.00 och hämta fram till 16.00 då ledarna finns där och centret är öppet.

LÅNGGRUNDA SÄKRA STRÄNDER:
Surfcentret ligger perfekt placerat mitt på Askimsbadet vilket ger oss fördelen att vi kan hålla event och kurser oavsett från vilket håll det blåser. Stora ändamålsenliga lokaler med omklädningsrum, duschar samt möjlighet att ha egen konferens.

TRANSPORT:
Det finns mycket goda kommunala förbindelser till Askimsbadet. Stor parkeringsplats för både bilar och cyklar. Banvallen (cykelbanan från Linnéplatsen till Särö) går precis utanför ingången.

Hör av er med era tankar så syr vi ihop ett paket. Ring 031-704 39 00 eller maila till surfcenter.se@gmail.com .

Läs mer om våra event

Wallén Water World
Idrottsdag
Företagsevent
Möhippa & Svensexa
 Hans Wallén, VD Surf.se, Ett event som alla minns
Vårt mål är att ge er en välarrangerad, prisvärd och oförglömlig upplevelse där alla kan delta. Som professionell tävlingsseglare har jag levt med sponsorer på olika events under hela mitt liv. Med min erfarenhet har jag som ambition att ge ert företag en skräddarsydd lösning utifrån era förutsättningar.
Hans Wallén, VD Surf.se, Ett event som alla minns