ANDRA ORTER

Här kan du också hitta kurser och evenemang

Vill du gå kurs på annan ort än i Göteborg så har vi har ett flertal samarbetspartners runt om i Sverige som vi varmt rekommenderar.

HITTA KURSER HÄR OCKSÅ

Kitekalle

Halmstad

KITEKALLE driver certifierade kiteskolor i Göteborg, Halmstad, Varberg, Falkenberg, Båstad, och på Öland. Våra instruktörer är utbildade enligt IKO eller KSA och vi lägger stort fokus på säkerhet i våra kitekurser. I kiteskolorna använder vi  de säkraste kites:en på marknaden från DUOTONE . I kursen ingår även en instruktions DVD film samt en kitemanual från KSA.

Skärgårdsidyllen

Grebbestad

VI  erbjuder kajak/SUP uthyrning och guidade turer, boende, simskola, vandringar, familjeupplevelser i skärgården och anpassade kajakrutter där man kan lämnas eller hämtas upp efter önskemål.
– Vår styrka är att vi kan vara flexibla när det gäller olika önskemål. Oavsett om man vill paddla från Koster och hem, eller grilla med familjen i solnedgången.

Bokenäset Hotell & Konferens

Bokenäset

Bokenäset Hotell & Konferens erbjuder uthyrning av SUP:ar, kajaker och mindre motorbåtar i hjärtat av Bohuslän. Här finns boende, spa, havsbastu på bryggan, restaurang och café med bar. Hotellet erbjuder en mängd aktiviteter året om för både privatgäster och affärsresenärer.

Ariel Striim - Vilja Fram Äventyr

Mellby Strand, Laholm

Jag har i nästan hela mitt liv ägnat mig åt äventyrsaktiviteter både på egen hand och i grupper som jag leder.
Min passion är att skapa äventyr som jag delar med mina deltagare som utvecklar gemenskap och personligt utvecklande upplevelser för livet.

Villa Surf Garden

Ugglarp

Perfekta sandstränder för Kitesurfing.
Perfekt placerat mitt i mellan Falkenberg och Halmstad ligger denna fina by Ugglarp. Endast 3 timmar från Norge och 1,5 timmar från Danmark.

Villa Surf Garden erbjuder boende samt test av senaste Duotone kites och kurser i kitesurfing.

Lulekite.se

Luleå

“Överlycklig efter en heldag fylld med skratt, skutt och sand i munnen. Med vind i draken har vi susat fram som på moln och nu känner vi att vi lever i varje liten muskel.“

Sveriges kanske nordligaste kiteskola erbjuder kurser med två elever per instruktör, på årets utrustning från bla DUOTONE. Vi kör kurser både i Luleå och Piteå. Hör av er så berättar vi mer.

Gotland Surfcenter

Gotland

Långgrunda säkra sandstränder
Perfekt placerat mitt i östersjön ger oss fördelen att vi kan hålla kurser oavsett från vilket håll det blåser. Centret ligger strategiskt placerat vid tre av öns bästa stränder för utbildning. Skulle det vara bättre vind på andra sidan ön åker du med oss dit!

Gotland Sports Academy

Slite Strandby, Gotland

I centrumbyggnaden på Slite Strandby finns vårt sportcenter där du hyra all möjlig utrustning och boka in kurser eller privat instruktör.
Här kan du få information och tips på aktiviteter och saker att uppleva och upptäcka.
Det finns även en välsorterad surfshop med surfprylar, våtdräkter, badkläder och massor av annat att köpa som hör strandlivet och en aktiv fritid till.

GUSTY

Lund

Kitesurfing, what’s the catch? Att beskriva något så fantastiskt som kitesurfing är faktiskt ganska svårt. Det är en speciell känsla som infinner sig i kroppen när man kitesurfar, lite som när man är kär. Jobbet och vardagsstressen blir bokstavligt talat som bortblåst när man kommer ner till stranden, riggar sin kite och gör sig redo att bli ett med två av Jordens element – vind och vatten. Söker du efter en fet adrenalinkick, en härlig naturupplevelse eller kanske bara efter den varma gemenskapen hos ”kitefamiljen” på stranden? Kitesurfing är den ultimata hobbyn som ger dig allt detta.