ANDRA ORTER

Här kan du också hitta kurser och evenemang

Vill du gå kurs på annan ort än i Göteborg så har vi har ett flertal samarbetspartners runt om i Sverige som vi varmt rekommenderar.

HITTA OSS HÄR OCKSÅ

Kitekalle

Halmstad

KITEKALLE driver certifierade kiteskolor i Göteborg, Halmstad, Varberg, Falkenberg, Båstad, och på Öland. Våra instruktörer är utbildade enligt IKO eller KSA och vi lägger stort fokus på säkerhet i våra kitekurser. I kiteskolorna använder vi till största del de säkraste kites:en på marknaden med 5:e lina såsom North kites och Flysurfer. Läs mer under kite länken. I kursen ingår även en instruktions DVD film samt en kitemanual från KSA.

Vi utgår från halmstad och har filialer med kursverksamhet i Göteborg, Varberg, Falkenberg, Båstad och Öland.

Skärgårdsidyllen

Grebbestad

Skärgårdsidyllen erbjuder kajak/SUP uthyrning och guidade turer, boende, simskola, vandringar, familjeupplevelser i skärgården och anpassade kajakrutter där man kan lämnas eller hämtas upp efter önskemål.
– Vår styrka är att vi kan vara flexibla när det gäller olika önskemål, säger Marcus. Oavsett om man vill paddla från Koster och hem, eller grilla med familjen i solnedgången, så ordnar vi det. Det är bara att höra av sig.

Bokenäset Hotell & Konferens

Bokenäset

Bokenäset Hotell & Konferens erbjuder uthyrning av SUP:ar, kajaker och mindre motorbåtar i hjärtat av Bohuslän. Här finns boende, spa, havsbastu på bryggan, restaurang och café med bar. Hotellet erbjuder en mängd aktiviteter året om för både privatgäster och affärsresenärer.

Lulekite.se

Luleå

“Överlycklig efter en heldag fylld med skratt, skutt och sand i munnen. Med vind i draken har vi susat fram som på moln och nu känner vi att vi lever i varje liten muskel.“

Vårt mål är att göra Er till trygga och självgående kitare på ett både roligt och säkert sätt!

Vi har även möjlighet att skräddarsy en utbildning eller kite upplevelse efter era önskemål, tex. teknikträning, och/eller IKO certifiera Er som redan behärskar sporten.

Sveriges kanske nordligaste kiteskola erbjuder kurser med två elever per instruktör, på årets utrustning från North och Flysurfer. Vi kör kurser både i Luleå och Piteå. Hör av er så berättar vi mer.

Ariel Striim - Vilja Fram Äventyr

Mellby Strand, Laholm

Jag har i nästan hela mitt liv ägnat mig åt äventyrsaktiviteter både på egen hand och i grupper som jag leder.
Min passion är att skapa äventyr som jag delar med mina deltagare som utvecklar gemenskap och personligt utvecklande upplevelser för livet.

Gotland Surfcenter

Gotland

Långgrunda säkra sandstränder
Perfekt placerat mitt i östersjön ger oss fördelen att vi kan hålla kurser oavsett från vilket håll det blåser. Centret ligger strategiskt placerat vid tre av öns bästa stränder för utbildning. Skulle det vara bättre vind på andra sidan ön åker du med oss dit!

Gotland Sports Academy

Slite Strandby, Gotland

I centrumbyggnaden på Slite Strandby finns vårt sportcenter där du hyra all möjlig utrustning och boka in kurser eller privat instruktör.
Här kan du få information och tips på aktiviteter och saker att uppleva och upptäcka.
Det finns även en välsorterad surfshop med surfprylar, våtdräkter, badkläder och massor av annat att köpa som hör strandlivet och en aktiv fritid till.

Swesurf.com

Gotland

Visste du att Gotland är en av norra Europas bästa platser för kitesurfing och vågsurfing? Vilket håll vinden än blåser ifrån är det rätt riktning för surfing någonstans runtom ön, vilket gör Gotland till en unik surfspot i Sverige. Tack vare läget mitt i Östersjön är dessutom vindarna alltid av bra kvalitet – starka och stabila.

Lär dig surfa eller kitesurfa på Gotland i sommar. SWE Surf erbjuder certifierade kiteinstruktörer som utbildar dig med marknadens säkraste utrustning från North Kiteboarding och hjälper dig boka boende och allt annat praktiskt.

 Idrottslärare, Samskolan Göteborg
Förra året fick våra nior komma till er på en idrottsdag och det var mycket uppskattat. Jag var också där med en gymnasieklass och de pratar ofta om hur kul det var att prova vindsurfing. Vi kommer gärna i år igen!
Idrottslärare, Samskolan Göteborg